040 571 2971 info@hcit.fi
Ostoskorisi on tyhjä

Tarjous

Etusivu Tarjous
Uusia tuotteita Valikoima uutuustuotteita. Muista pyytää erikoishinnat isommille erille!
Philips E-line kosketusnäytöt Kesäkuun promossa E-line kosketusnäytöt perinteisen neukkarinäytön hinnalla.
EPOS videoneuvottelujärjestelmät Hybridi- ja etätyö on nyt uusi normaali. Tämän seurauksena saumattoman maailmanlaajuisen yhteistyön mahdollistavien huippuluokan ääni- ja videoratkaisujen kysyntä on huipussaan. Varusta kaikenkokoiset kokoustilat oikealla tekniikalla. Kysy lisää myyjältäsi. Lisätietoja EPOS tuotesivulta https://www.eposaudio.com/en/fi/enterprise/meeting-rooms/solutions-for-meeting-rooms
Kuukauden suosituin tuote Kuluvan kuun eniten myyty tuote
Uudet HP tulostimet Juuri nyt tarjouksessa upouudet monitoimitulostimet, joilla tulostat selkeät ja tarkat tulosteet sekä värillisinä että mustavalkoisina. Täydelliset ratkaisut tehokkaisiin ja luotettaviin tulostus-, kopiointi- ja skannaustehtäviin.
Samsung Viewfinity Samsung Viewfinity S6 34" Ultra WQHD -näyttö nyt edullisesti! Tämä laajakuvanäyttö tarjoaa kaiken mitä voit näytöltä tarvita. Tarkka resoluutio ja monipuoliset liitännät tekevät työskentelystä ja viihteestä entistä nautittavampaa.
OWL Labs 360 konferenssikamera Owl Labs Meeting Owl 3 on älykäs 360° kamera, mikrofoni ja kaiutin samassa paketissa.
Uusi Lenovo All In One esittelyssä Lenovo Thinkcentre Neo 50a on 23.8" Full HD kosketusnäytöllä varustettu tyylikäs All-In-One yritystietokone.